Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Μόνιτορ Ζωτικών Σημείων

Κατασκευαστής: Gima Κωδικός Προϊόντος: PC300
Φορητό monitor για τον επιτόπου έλεγχο της πίεσης (NIBP), του κορεσμού οξυγόνου (οξυμετρία -SpO2), των παλμών (Pulse Rate), της θερμοκρασίας (TEMP) και κατά παραγγελία του καρδιογραφήματος και της γλυκόζηςτου αίματος (σακχάρου).Με ευρύ φάσμα χρήσεων σε νοσοκομεία, κλινικές, ιδιωτικάιατρεία α..
471,00€
Χωρίς ΦΠΑ:471,00€
Κατασκευαστής: Huntleigh Κωδικός Προϊόντος: SC300
Το μόνιτορ Smartsigns Compact 300 είναι ένα αξιόπιστο spot check μόνιτορ ζωτικών λειτουργιών, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού.Ευέλικτη σύνθεση.Μετρά και απεικονίζει σε έγχρωμη ενσωματωμένη οθόνη TFT (medical) 6" υψηλής ανάλυσης και αντίθεσης 4 βασικές λειτουργικές παραμέτρους: N..
1.315,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.315,00€
Κατασκευαστής: Edan Κωδικός Προϊόντος: M3
Τα μόνιτορ ασθενούς Μ3 EDAN μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη βασική έκδοση για την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης, των καρδιακών παλμών και τον κορεσμό του οξυγόνου. Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια λειτουργίας ανά φόρτιση μπαταρίας και επομένως, επιτρέπει τη φορη..
1.590,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.590,00€
Κατασκευαστής: Huntleigh Κωδικός Προϊόντος: HSS
 Λειτουργίες για χρήση σε ενήλικες, παιδιά ή νεογνά. Χρησιμοποιώντας  τεχνολογίες αιχμής, οι μετρήσεις του Smartsigns Liteplus σας εγγυώνται γρήγορες και ακριβείς  μετρήσεις, τις οποίες μπορείτε να εμπιστευθείτε, περνώντας περισσότερο χρόνο με τον ασθενή και λιγότερη ελέγχοντας&..
2.750,00€
Χωρίς ΦΠΑ:2.750,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)