Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Τσάντες Α' Βοηθειών

Κωδικός Προϊόντος: AP1RS
Η AEROcase - PRO 1R BS1 Τσάντα Α' Βοηθειών - Πολυεστέρας/Small, είναι ιδανική για επαγγελματίες διασώστες αλλά και απλούς χρήστες. Είναι τσάντες εξαιρετικά στιβαρές, ανθεκτικές και κατασκευαστικά σταθερές την ίδια στιγμή που είναι εξοπλισμένες με φαρδιά και υψηλής ποιότητας φερμο..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Κατασκευαστής: Elite Bags Κωδικός Προϊόντος: EB04.008
Η ισοθερμική τσάντα ROW'S XL, της εταιρείας ELITE BAGS, είναι ειδικά σχεδιασμένη για εύκολη μεταφορά βιολογικών δειγμάτων, όπως αναλύσεις αίματος, τόσο για επισκέψεις στο σπίτι όσο και για ενδονοσοκομειακή νοσηλεία.Ο σχεδιασμός της περιλαμβάνει έναν ιμάντα ώμου που επιτρέπει στον χρήστη να..
54,00€
Χωρίς ΦΠΑ:54,00€
Κατασκευαστής: Elite Bags Κωδικός Προϊόντος: EM13.013
Μια τσάντα Α ‘ Βοηθειών από την Elite Bags. Είναι μια τσάντα για την Βασική Υποστίριξη Ζωής (Basic Life Support) με γρήγορη πρόσβαση στο περιεχόμενο της.Το μεγάλο της άνοιγμα επιτρέπει την γρήγορη πρόσβαση και αναγνώριση του εξοπλισμού σας. Ανθεκτική και λειτουργική, είναι ιδανική για όλες τις κατασ..
170,00€
Χωρίς ΦΠΑ:170,00€
Κατασκευαστής: Elite Bags Κωδικός Προϊόντος: EB04.007
Αυτή η νέα ισοθερμική τσάντα, της εταιρείας Elite Bags, είναι εύκολη στην μεταφορά και το ιδανικό της μέγεθος επιτρέπει στον χρήστη να την μεταφέρει σε οποιοδήποτε σημείο χρειάζεται.Η μεγάλη της χωρητικότητα την καθιστά ιδανική για ιατρικά εργαστήρια, μεταφορές δειγμάτων αίματος ακόμη και για μαζικο..
200,00€
Χωρίς ΦΠΑ:200,00€
Κατασκευαστής: Elite Bags Κωδικός Προϊόντος: EB02.026
Είναι μια τσάντα βασικής υποστήριξης ζωής (Basic Life Support). Η δομή κυψελωτού εσωτερικού της, επιτρέπει στο χρήστη για εντοπίζει και να έχει γρήγορη πρόσβαση στο απαραίτητο υλικό σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης προκειμένου να φροντίσει και να σταθεροποιήσει την κατάσταση του ασθενή. Η έκδοση αυ..
230,00€
Χωρίς ΦΠΑ:230,00€
Κατασκευαστής: Elite Bags Κωδικός Προϊόντος: EB02.017
Ο επίσημος σάκος Α' Βοηθειών των διασωστικών ομάδων στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο SOCHI της Ρωσίας το 2014!Απαράμιλη ποιότητα και σχεδιασμός από την Elite Bags. Ένα σακίδιο Α' Βοηθειών για επαγγελματίες υγείας που βαθμολογείται με άριστα σε όλους τους τομείς (σχεδιασμό, λειτουργικότητα, α..
280,00€
Χωρίς ΦΠΑ:280,00€
Κατασκευαστής: Elite Bags Κωδικός Προϊόντος: EB02.010/11
Είναι η τσάντα πρώτων βοηθειών - έκτακτης ανάγκης επιπέδου Advanced Life Support (ALS) από την Elite Bags. Η εσωτερική της δομή, μπορεί να στεγάσει τόσο τη φιάλη οξυγόνου όσο και όλες τις απαραίτητες ιατρικές προμήθειες για τη θεραπεία των ασθενών σε κρίσιμη κατάσταση.Η ποιότητά της, τα τεχνικά χαρα..
280,00€
Χωρίς ΦΠΑ:280,00€
Κατασκευαστής: Elite Bags Κωδικός Προϊόντος: EB02.006
Είναι μια τσάντα αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών η οποία κατατάσσετε στην κατηγορία Advanced Life Support (ALS). Είναι μια τσάντα η οποία ξεδιπλώνει και έχει 3 μέρη, ενώ ανοίγει κατά τέτοιο τρόπο που επιτρέπει στον διασώστη να έχει πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα της τσάντας. Η EMERAIR’S έχει μια ειδι..
280,00€
Χωρίς ΦΠΑ:280,00€
Κατασκευαστής: Elite Bags Κωδικός Προϊόντος: EB04.003
Η τσάντα COOL’S είναι μια ισοθερμική τσάντα η οποία επιτρέπει την μεταφορά διαγνωστικών δειγμάτων, με έναν οργανωμένο τρόπο και με τις κατάλληλες συνθήκες , από το σημείο εξέτασης στο εργαστήριο.Η τσάντα είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το “UN 3373”, για τις μεταφορές βιολογικού υλικού.Χαρακτηριστικά:..
280,00€
Χωρίς ΦΠΑ:280,00€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)