Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Δοχεία μεταφοράς Υγρού Αζώτου

Δοχεία μεταφοράς Υγρού Αζώτου
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: LNT21
Η ανάπτυξη ειδικών υπερμονωμένων δοχείων έχει επιτρέψει την αποθήκευση και μεταφορά του υγρού αζώτου για μεγάλες χρονικές περιόδους με απώλειες ιδιαίτερα μειωμένες, έως 2% ανά ημέρα ή και λιγότερο.Τα δοχεία αποθήκευσης και μεταφοράς υγρού αζώτου , κατασκευάζονται από αλουμίνιο σύμφωνα με τα υ..
1.350,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.350,00€
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: LNT30
Η ανάπτυξη ειδικών υπερμονωμένων δοχείων έχει επιτρέψει την αποθήκευση και μεταφορά του υγρού αζώτου για μεγάλες χρονικές περιόδους με απώλειες ιδιαίτερα μειωμένες, έως 2% ανά ημέρα ή και λιγότερο.Τα δοχεία αποθήκευσης και μεταφοράς υγρού αζώτου , κατασκευάζονται από αλουμίνιο σύμφωνα με τα υψηλότερ..
1.730,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.730,00€
Κατασκευαστής: Cryo Diffusion Κωδικός Προϊόντος: LNT12
Η ανάπτυξη ειδικών υπερμονωμένων δοχείων έχει επιτρέψει την αποθήκευση και μεταφορά του υγρού αζώτου για μεγάλες χρονικές περιόδους με απώλειες ιδιαίτερα μειωμένες, έως 2% ανά ημέρα ή και λιγότερο.Τα δοχεία αποθήκευσης και μεταφοράς υγρού αζώτου, κατασκευάζονται από αλουμίνιο σύμφωνα με τα υψ..
10.250,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.250,00€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)
Δοχεία, μεταφοράς, Υγρού, Αζώτου, Οξυγονοθεραπεία