Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Απινιδωτής Αυτόματος ME-PAD

Απινιδωτής Αυτόματος ME-PAD Ιατρικά Μηχανήματα
Απινιδωτής Αυτόματος ME-PAD
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
  • Κατασκευαστής: Medical Econet
  • Κωδικός Προϊόντος: ME-PAD
1.340,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.340,00€
Δικαίωμα επιστροφής
Δικαίωμα επιστροφής ολόκληρης της παραγγελίας.

Share

Οι απινιδωτές ME PAD της MEDICAL ECONET Γερμανίας ξεχωρίζουν για την απλότητα λειτουργίας τους καθώς και για το μοναδικό τους προσόν να μπορούν να λειτουργήσουν σε ενήλικες και παιδιά ακόμη και χωρίς της αλλαγή ηλεκτροδίων.

Θυμίζουμε ότι η χρήση Αυτόματου Απινιδωτή κατέστει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ με την ΥΠ. ΑΠΟΦ. Υ4Α/οικ.15576 ΦΕΚ 219/τΒ/22.2.2007 στους χώρους συνάθροισης κοινού που αναφέρονται σε αυτή. Ενδεικτικά είναι υποχρεωτικός σε Δημόσιες Υπηρεσίες, σε αθλητικά κέντρα, στις φυλακές, σε εμπορικά κέντρα, σε ξενοδοχεία, σε αεροπλάνα, σε σχολεία και γενικότερα σε χώρους συνάθροισης κοινού.

Συμπεριλαμβάνονται τα ηλεκτρόδια, τη πορτοκαλί θήκη μεταφοράς και μπαταρία 5 ετών εγγυημένης διάρκειας ζωής.

O ME PAD μπορεί να τοποθετηθεί για χρήση σε κάθε πιθανό μέρος. Ο χρήστης λαμβάνει συνεχείς φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά με ηχητική ένταση αυτόματα ρυθμιζόμενη, ανάλογα με τον θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου.

Όλες οι λειτουργίες που εκτελούνται κατά την χρήση του σε περιστατικό, καταγράφονται στην εσωτερική SD κάρτα μνήμης που διαθέτει. Έτσι εφόσον χρειαστεί, όλα τα δεδομένα, όπως ο καρδιακός ρυθμός του θύματος, η ενέργεια που χρησιμοποιήθηκε, ο χρόνος κλπ μπορούν να ανακληθούν για περαιτέρω ανάλυση. Μπορεί να καταγράψει και να κρατήσει στη μνήμη έως 5 περιστατικά διάρκειας 3 ωρών το καθένα.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό προσόν του ME PAD είναι ότι η ενέργεια του ηλεκτροσόκ ρυθμίζεται αυτόματα μόλις τοποθετηθούν τα παιδικά ηλεκτρόδια. Επίσης η ενέργεια αυτή μπορεί να ρυθμιστεί ακόμη και με την χρήση των ηλεκτροδίων ενηλίκων. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παιδιά με ηλεκτρόδια ενηλίκων σε περίπτωση που αυτά δεν είναι διαθέσιμα.

Ο ΜΕ PAD εκτελεί αυτόματα σε ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση συγκεκριμένα διαγνωστικά τεστ καλής λειτουργίας. Ελέγχονται όλες οι λειτουργίες πχ κατάσταση μπαταρίας, κατάσταση ηλεκτροδίων  και σε περίπτωση πιθανού προβλήματος εκπέμπεται σήμα δυσλειτουργίας.

Ο προγραμματισμός οδηγιών και λειτουργίας του ME PAD έγινε βάσει των τελευταίων οδηγιών και πρωτοκόλλων για την απινίδωση (ERC) ενώ διαθέτει δυνατότητες αναβαθμίσεων σε περίπτωση που χρειαστεί.

Με την τοποθέτηση των ηλεκτροδίων ο ME PAD εκτελεί αυτόματο ταχύτατο καρδιολογικό έλεγχο του θύματος και ανάλογα με τα αποτελέσματα ξεκινά να τις φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά προς τον χρήστη. Οι οδηγίες αυτές συνεχίζονται καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας κατά την οποία ο ME PAD εκτελεί ελέγχους των ζωτικών λειτουργιών του θύματος. Επί της ουσίας ο χρήστης τοποθετεί τα ηλεκτρόδια στο θύμα και εν συνεχεία πατά το κουμπί απινίδωσης όποτε του ζητηθεί από τον ME PAD!

Η μεγάλης διάρκειας Li-ion μπαταρία εγγυάται ένα χρόνο αναμονής πιθανής χρήσης κοντά στα 5 χρόνια και 200 ηλεκτροσόκ στη μέγιστη ένταση λειτουργίας!!!

Ο ME PAD είναι από τους λίγους απινιδωτές που είναι πιστοποιημένος για στρατιωτική χρήση σύμφωνα με το πρότυπο MIL-STD-810G.

Άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ME PAD.

Μετατροπή με το πάτημα ενός κουμπιού για χρήση σε ενήλικες ή παιδιά.

Χρόνος φόρτισης μπαταρίας και επαναφόρτισης μετά από ηλεκτροσόκ λιγότερος από 8 δευτερόλεπτα!

Προ-συνδεδεμένα "smart" ηλεκτρόδια.

'ι" button τεχνολογία κουμπιού έναρξης λειτουργίας.

Δείκτης διάρκειας ζωής εξασφαλισμένης λειτουργίας του ME PAD.

Αυτόματος έλεγχος ζωτικών λειτουργιών θύματος καθώς και διαπίστωση απόδοσης πιθανής ΚΑΡΠΑ.

Αναβαθμισμένη αποθήκευση (αυτόματοι έλεγχοι, προστασία κατά της υγρασίας, ασφάλεια).

Θύρες SD cart και IrDA.

Ιδιαίτερα χαμηλή τιμή απόκτησης!

5 χρόνια εγγύηση από την Medical Econet Γερμανίας.Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή