Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ami Italia SaverOne D Απινιδωτής Αυτόματος Εξωτερικός 200J με Απλή Μπαταρία

Ami Italia SaverOne D Απινιδωτής Αυτόματος  Εξωτερικός 200J με Απλή Μπαταρία
Ami Italia SaverOne D Απινιδωτής Αυτόματος Εξωτερικός 200J με Απλή Μπαταρία
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
  • Κατασκευαστής: Ami
  • Κωδικός Προϊόντος: 0628
1.345,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.345,00€
Δικαίωμα επιστροφής
Δικαίωμα επιστροφής ολόκληρης της παραγγελίας.

Share

Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής με δυνατότητα Λειτουργίας ως Monitor παρακολούθησης.

Εύκολος στην χρήση του Απινιδωτής AED, σχεδιασμένος για την διενέργεια εύκολων και γρήγορων επεμβάσεων σε περιπτώσεις αιφνίδιων καρδιακών επεισοδίων. 

Παρέχει οπτικά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην ενσωματωμένη οθόνη (monitor). 

Με ξεκάθαρες οδηγίες ΚΑΡΠΑ, τόσο οπτικά όσο και ηχητικά, κατευθύνει το διασώστη βήμα – βήμα. 

Μικρός και ελαφρύς, τροφοδοτείται από μπαταρίες με μεγάλη διάρκεια ζωής για πλήρη φορητότητα. 

Η προφανής λύση για όλους τους επαγγελματίες διασώστες για χρήση οπουδήποτε – οποτεδήποτε. 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μόνιτορ καρδιογραφίας. 

Χωρίς καμία απαίτηση Συντήρησης

Πραγματοποιεί αυτόματα καθημερινούς, μηνιαίους και εξαμηνιαίους ελέγχους των εσωτερικών κυκλωμάτων, του συστήματος απινίδωσης και της χωρητικότητας της μπαταρίας. Επιπλέον έλεγχοι πραγματοποιούνται κατά την εισαγωγή μπαταρίας και της ενεργοποίησης της συσκευής από τον χρήστη. Οπτικές ενδείξεις εξασφαλίζουν με μια ματιά αν συσκευή και μπαταρία είναι έτοιμα προς χρήση.

Πλήρως Εξελληνισμένος μικρός και ελαφρύς, πρακτικός και ευέλικτος με αυξημένες δυνατότητες συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας ως monitor,αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για σκληρή εξωτερική χρήση.

Εναρμονισμένος με τις οδηγίες AHA/ERC 2010.

Ιδανικός για Βασική και Εξειδικευμένη Υποστήριξη Ζωής (BLS και ALS) και προηγμένο παιδιατρικό BLS και δυνατότητα παρακολούθησης του ΗΚΓ. Διαθέσιμος σε 2 εκδόσεις: Βασικό 200 Joules max ή Power 360 Joules max με προσαρμοζόμενα πρωτόκολλα ενηλίκων. 

Αυτόματες αυτοδιαγνώσεις με ενδεικτικά LED για συσκευή και μπαταρία. Μπαταρία μακράς διάρκειας για βέλτιστη φορητότητα. Κατάλληλο για ενήλικες (>8 έτη ή >25Kg) και παιδιά (1-8 ετών ή <25Kg). 

Πολυλειτουργικά ηλεκτρόδια με 30 μήνες αυτονομία.

Πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης.

Οδηγίες ΚΑΡΠΑ.

Φωνητικά κείμενα και γραφικά καθοδηγούν τους διασώστες κατά τη διάρκεια της ΚΑΡΠΑ, παρέχοντας οδηγίες και φωνητικά μηνύματα στα Ελληνικά. Ενσωματωμένος μετρονόμος για τον κατάλληλο αριθμό και συχνότητα των θωρακικών συμπιέσεων.

Έγχρωμη Οθόνη.

Έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης (13,1 x 8,2 cm) με πολλές εμφανιζόμενες πληροφορίες που καλύπτουν πλήρως το χρήστη. Σε κατάσταση ΗΚΓ η οθόνη προβάλλει αναλυτικό ΗΚΓ τύπου LEAD, χρησιμοποιώντας τα απλά ηλεκτρόδια ή τα ειδικά καλώδια LEAD II-III (προαιρετικά). Το ΗΚΓ μπορεί να εκτυπωθεί άμεσα.

Παιδιατρικό BLS.

Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής σχεδιασμένος για διασώστες οι οποίοι σε παιδιατρική υποστήριξη ζωής θα χρησιμοποιήσουν αναλογία 15:2 CV (απαίτηση του AHA/ERC, για περισσότερους του ενός διασώστες).

Ο Saver One D είναι φορητή συσκευή, εξαιρετικά συμπαγής και ελαφριά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τύπους μπαταριών & αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια.

1. Μπαταρία Lithium-thionyl chloride (Li-SoCl2) αναλώσιμη. Δεν απαιτεί καμία συντήρηση και έχει εγγυημένη διάρκεια ζωής 5 έτη (καινούργια και πλήρως φορτισμένη μπαταρία στους 20◦C, σε λειτουργία αναμονής και με καθημερινό self-test) ή εναλλακτικά θα πραγματοποιήσει 250 πλήρεις κύκλους απινίδωσης στα 200 J & CRP, ή 160 πλήρεις κύκλους απινίδωσης στα 360 J & CRP, ή 24 ώρες συνεχούς παρακολούθησης του καρδιογραφήματος (ECG Monitoring). Διάρκεια ζωής στην αρχική συσκευασία 8 έτη.

2. Μπαταρία Li-Ion επαναφορτιζόμενη. Κατάλληλη για τακτική χρήση του απινιδωτή. Η μπαταρία επαναφορτίζεται πλήρως σε 2.5 ώρες στον φορτιστή που την συνοδεύει. Διαθέτει αυτονομία για 200 πλήρεις κύκλους απινίδωσης στα 200 J & CRP, ή 110 πλήρεις κύκλους απινίδωσης στα 360 J & CRP, ή 14 ώρες συνεχούς παρακολούθησης του καρδιογραφήματος (ECG Monitoring). Διάρκεια ζωής 2.5 έτη ή 300 επαναφορτίσεις

3. Ηλεκτρόδια Προτοποθετημένα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια, με ενσωματωμένη γέλη & αυτοελεγχόμενα ως προς την κατάσταση τους από την κεντρική μονάδα.

Ενηλίκων: >8 ετών ή >25 Kg (SAV-C0846).

Παιδιατρικά: Από ενός έως 8 ετών ή <25 Kg (SAV-C0016).

Μήκους καλωδίου : 120 cm.

Χρόνος Ζωής : 30 μήνες.

Ο Απινιδωτής Saver One D αποθηκεύει ηλεκτροκαρδιογραφήματα, φωνητικά μηνύματα και επεισόδια σε κάρτες μνήμης (xD ή SMC) για επεξεργασία σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή