Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Σπιρόμετρα

Κωδικός Προϊόντος: MWD1
Μέτρηση της μέγιστης εκπνευστικής ροής (REF). Ο εργονομικός, συμπαγής σχεδιασμός του κάνει το ψηφιακό ροόμετρο Mini-Wright , άνετο στο κράτημα και εύκολο στην αποθήκευση, με ιδιαίτερα εύκολη χρήση χάρη στη λειτουργία του με το ένα και μοναδικό κουμπί. Η λειτουργία ζωνών μπορεί να ρυθμιστεί πολύ εύκο..
95,00€
Χωρίς ΦΠΑ:95,00€
Κατασκευαστής: Mir Κωδικός Προϊόντος: MSO
Το σπιρόμετρο που απευθύνεται στον ασθενή.300 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως πάσχουν από άσθμα και πάνω από 200 εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από Χ.Α.Π.Οι λειτουργίες των πνευμόνων αρχίζουν να μειώνονται αρκετά προτού εμφανισθούν τα πρώτα συμπτώματα με συνέπεια οι ασθενείς να μη γνωρίζουν την πάθη..
137,00€
Χωρίς ΦΠΑ:137,00€
Κατασκευαστής: Carefusion Κωδικός Προϊόντος: CRFPL
Το PulmoLife είναι μια συσκευή, σχεδιασμένη για γρήγορη και εύκολη εξέταση των ενήλικων καπνιστών για την έγκαιρη διάγνωση της ΧΑΠ. Οι καπνιστές διατρέχουν το μεγαλύτερο κίνδυνο ανάπτυξης ΧΑΠ και εξασθένησης της πνευμονικής λειτουργίας. Σε ευαίσθητους ασθενείς καπνιστές έχει αποδειχθεί ότι οι πιθανό..
220,00€
Χωρίς ΦΠΑ:220,00€
Κατασκευαστής: Bedfont Κωδικός Προϊόντος: Lunglife
Το Σπιρόμετρο  Lunglife μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση των πρώιμων συμπτωμάτων της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ) και να βοηθήσει στη διαχείριση της θεραπείας.Το κάπνισμα είναι μία από τις κύριες αιτίες της ΧΑΠ, μια προοδευτική ασθένεια των αεραγωγών που χαρακτηρί..
290,00€
Χωρίς ΦΠΑ:290,00€
Κατασκευαστής: Carefusion Κωδικός Προϊόντος: SCCF1
Το Smoke Check έχει σχεδιαστεί ώστε να πραγματοποιεί μια απλή διαγνωστική εξέταση για την εκτίμηση της επιβάρυνσης από την κατανάλωση τσιγάρων. Με μόνο ένα διακόπτη και μόνο μια αναπνοή, το Smoke Check παρέχει άμεσα μια ένδειξη για τις καπνιστικές συνήθειες του εξεταζόμενου. Είναι η οικονομικότερη..
390,00€
Χωρίς ΦΠΑ:390,00€
Κατασκευαστής: Carefusion Κωδικός Προϊόντος: MICRO1
Σχεδιασμένο για γρήγορο και εύκολο έλεγχο των ασθενών το σπιρόμετρο Micro 1 είναι ιδανικό για ιατρούς γενικής ιατρικής και ιδιωτικά ιατρεία, εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείων, επαγγελματικούς χώρους για την υγεία, μονάδες μεταμόσχευσης καρδιάς-πνευμόνων, και ασθενείς με ΧΑΠ όπου ο ασθενής μπορεί να μετα..
650,00€
Χωρίς ΦΠΑ:650,00€
Κωδικός Προϊόντος: MML
Σπιρόμετρο Minispir Light® PC-Based Σπιρομέτρηση Συνδέεται απ’ ευθείας στη θύρα USB του υπολογιστή σας και συνεργάζεται με την light έκδοση του λογισμικού WinspiroPRO ®.Περιλαμβάνει δωρεάν online ενημερώσεις.Ιδανικό για τις βασικές εξετάσεις ρουτίναςΔιαθέτει Παιδιατρικό μενού κινούμενων σχε..
809,00€
Χωρίς ΦΠΑ:809,00€
Κατασκευαστής: Mir Κωδικός Προϊόντος: MSII
Ακριβές, πανίσχυρο & εύχρηστο. Γρήγορο και εύκολο στη λειτουργία με μενού πλοήγησης βασισμένο σε εικονίδια. Συνοδεύεται κατ΄επιλογή, από Αισθητήρα ροής μιας χρήσης FlowMir® ή Αισθητήρα ροής πολλαπλών χρήσεων. Δεν απαιτείται βαθμονόμηση.Spirobank II Smart: Το Spirobank II® Smart εί..
888,00€
Χωρίς ΦΠΑ:888,00€
Κατασκευαστής: Mir Κωδικός Προϊόντος: MMN1
Minispir ® PC-Based Σπιρομέτρηση με επιλογή οξυμετρίας Συνδέεται απ’ ευθείας στη θύρα USB του υπολογιστή σας και συνεργάζεται με το πανίσχυρο λογισμικό WinspiroPRO ®.Το λογισμικό Winspiro PRO ® παρέχει σε πραγματικό χρόνο καμπύλες Ροής / Όγκου και Όγκου / Χρόνου με προ & μετά βρογχοδιασ..
965,00€
Χωρίς ΦΠΑ:965,00€
Κατασκευαστής: Mir Κωδικός Προϊόντος: SD1
Τέσσερις συσκευές σε μία μονάδα:-Σπιρόμετρο.-Οξύμετρο.-Τρισδιάστατος αισθητήρας κίνησης (3D).-E-diary.Ανάλυση αναπνεσυτικής λειτουργίας σε τρείς διαστάσεις :Το spirodoc είναι ένα καινοτόμο σύστημα για την διερεύνηση / εκτίμηση της αναπνευστικής λειτουργίας σε τρεις (3) διαστάσεις.- Σπιρομέτρηση.- Οξ..
1.045,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.045,00€
Κατασκευαστής: Carefusion Κωδικός Προϊόντος: SUSB
        Απλή Λειτουργία σε 3 Βήματα :Συνδέστε στον Η/Υ για ν'ανοίξει το Spirometry PC Software.Επιλέξτε Νέα Εξέταση.Φυσήξτε και δείτε τ'αποτελέσματα.Το SpiroUSB είναι ένα Σπιρόμετρο ακριβείας το οποίο συνδέεται απευθείας στον επιτραπέζιο ή τον φορητό Η/Υ σας. Συνοδεύεται από το ..
1.250,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.250,00€
Κατασκευαστής: Carefusion Κωδικός Προϊόντος: CML
To Σπιρόμετρο Microloop, έχει αναπτυχθεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με λειτουργίες/καινοτομίες φιλικές προς το χρήστη.Η έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας, επιτρέπει στο χρήστη να πλοηγηθεί στο μενού με ευκολία μέσω διαισθητικών εικόνων και περιγραφών.Ο συνδυασμός αυτός εξασφαλίζει ..
1.620,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.620,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)